We hebben dit pand gekocht om te verbouwen tot mooie studentenkamers. Wij als eigenaars hebben zelf een persoonlijk contact met studenten en hun ouders, geen concierge of venootschap. Dit wordt door de studenten als positief ervaren !

NIEUW: STUDIO’S VOOR STUDENTEN !!  info: 0494/20.53.75 !

Vanbinnen is alles vernieuwd en voorzien van alle hedendaags comfort. Elke kamer is voorzien van privé sanitair !

Het pand is gelegen op 200 meter van de grote markt, en fietsafstand van de scholen. De thomas more school bevindt zich op 2 kilometer fietsen. Hivset bevindt zich op 450 meter en het Heilig Graf ligt in onze achtertuin.

Het gebouw is voorzien van 2 gemeenschappelijke keukens, waarvan één op het gelijkvloers en één op de tweede verdieping.

Even pauzeren/relaxen, dat kan in onze gezamelijke ontspanningsruimte met een groot salon en TV.

In de zomer kan dit op ons terras, dat zich gescheiden van de fietsenberging bevindt.

Er staat een  wasmachine en droogkast ter beschikking voor onze studenten, hier kan de student gebruik van maken tegen een kleine vergoeding. Dit is handig voor de studenten deze veel sporten of niet graag hun vuile was mee naar huis nemen met het openbaar vervoer!

De poets van de gemeenschappelijke delen (keuken,…) gebeurt door de eigenaars. De student onderhoud zijn eigen kamer.

Wil je beroep doen op het openbaar vervoer?  Geen probleem, de grote markt bevindt zich op 200 meter , hier kan je de  bus van De Lijn nemen. Aan onze voordeur bevindt zich een bushalte, deze bus rijdt ook langs het station.

Ons studentenhuis bevindt zich in het centrum van Turnhout. Op 600 meter bevindt zich een gratis parking boomgaardplein.  50 meter voorbij ons studentenhuis bevindt zich de betaalparking van turnova.

BELANGRIJK: Wij verhuren ALLEEN aan studenten, er is geen mogelijkheid om uw adres hier te plaatsen!